Еманюел Макрон позна точния резултат и голмайсторите на Франция - Полша по време на Световното първенство по футбол


Еманюел Макрон позна точния резултат и голмайсторите на Франция - Полша по време на Световното първенство по футбол
Снимка: GettyImages

1785 0

Президентът на Франция - Еманюел Макрон, се отчете със страхотна прогноза по време на Световното първенство по футбол в Катар. Водещата фигура в западноевропейската държава прогнозира развоя от осминафинала между "петлите" и Полша, които премериха сили тази вечер. 

"Мисля, че ще спечелим с 3:1! Левандовски ще вкара един, а Мбапе или може би Жиру, който иска да влезе в историята също ще го сторят. Някой между тях ще е "джокер" за третия ни гол", припомнят от RMС Sport прогнозата на политика. 

В крайна сметка Макрон успя с огромна точност да познае развитието на двубоя, тъй като световните шампиони се наложиха с 3:1, а Жиру откри за 1:0, докато Мбапе утрои разликата до 3:0. Роберт Левандовски оформи крайното 3:1 от бялата точка в добавеното време на двубоя.

По този начин ветеранът сред "петлите" се превърна в голмайстор за всички времена на Франция, докато Мбапе със своите 8 гола на световни финали подобри постижение на иконата Пеле. Бразилецът до този момент държеше постижението за 7 попадения под 24-годишна възраст. 

Вижте ВИДЕО от шокиращите пропуски на Полша срещу Франция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички