СНИМКА: Неймар достигна Пеле по голове, но след края Дани Алвеш го утешаваше


СНИМКА: Неймар достигна Пеле по голове, но след края Дани Алвеш го утешаваше
Снимка: Getty Images

2561 0

Суперзвездата на Бразилия - Неймар, най-накрай изравни иконата Пеле по попадения с националната фланелка за "Селесао". Това се случи в четвъртфинала с Хърватия, когато в добавеното време на първото продължение нападателят на ПСЖ откри за символичните гости. 

Големият фаворит за трофея на Световното първенство по футбол обаче приключи участието си още в тази фаза на турнира, след като Петкович първоначално прати двубоя на дузпи след изравняващо попадение в 117-ата минута, а малко по-късно възпитаниците на Далич се наложиха с 4:2 при наказателните удари. 

По този начин Неймар имаше повод да празнува след двубоя заради 77-то си попадение с фланелката на "Селесао", но болката взе връх след последния съдийски сигнал. След него стана ясно, че суперзвездата отново няма да достигне до дългоочаквания трофей и сълзите обзеха лицето на бразилеца. 

Тогава на помощ се притече бившият съотборник на Неймар от Барселона - Дани Алвеш, който се опита да успокои нападателя. Тепърва обаче ще става ясно дали това няма да е последното Световно първенство за играча на ПСЖ, каквито спекулации имаше в последно време. 

Вижте попадението на Хърватия, което прати двубоя в дузпите! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички