"Бях много уплашен" - коментарът на Неймар след завръщането му на терена за Бразилия


"Бях много уплашен" - коментарът на Неймар след завръщането му на терена за Бразилия
Снимка: Getty Images

2152 0

Звездата на Бразилия - Неймар, разкри, че е бил много уплашен в началото на Мондиал 2022, когато получи травма в глезена срещу Сърбия и се наложи да пропусне мачовете на "селесао" от втория и третия кръг на груповата фаза срещу Швейцария и Камерун.

"Бях много уплашен. Започнах сезона добре и тази контузия беше голям шок. Тогава не спах цяла нощ и плаках, семейството ми знае за това", каза футболистът на ПСЖ след победата с 4:1 срещу Южна Корея, която осигури сблъсък с Хърватия на 1/4-финалите (9 декември, 17:00 часа).

"Лечението даде резултат. Работех по 11 часа на ден, правейки физиотерапия до 5-6 часа сутринта. Цялата тази жертва си заслужаваше, получи се точно както го исках. Сега мечтаем за финал, но трябва да вървим стъпка по стъпка - има още 3 мача", допълни Неймар, който бе автор на второто попадение във вратата на "тигрите".

Един от лидерите в състава на Тите засегна и темата със здравословното състояние на легендарния Пеле: "Трудно е да се говори за това, през което преминава той. Надявам се на най-доброто за него! Дано да се чувства по-добре и да се възстанови възможно най-скоро. Надявам се, че се е насладил на победата и почитта, която му отдадохме в края".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Винисиус Жуниор назова грешката на Южна Корея и посвети победата на Бразилия на Пеле

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички