След успеха на Аржентина: Лионел Меси с прочувствен и мотивиращ пост в социалните мрежи


След успеха на Аржентина: Лионел Меси с прочувствен и мотивиращ пост в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

2889 0

Лидерът на Аржентина - Лионел Меси, успя да поведе "гаучосите" към финал на Световното първенство по футбол в Катар. "Ла Албиселесте" победи Хърватия с 3:0 на полуфинала и вече мисли за трофея.

Меси използва социалната мрежа Instagram веднага след края на срещата, където изпрати съобщение до всички свои фенове и сънародници.

"КЪМ ФИНАЛА!!!!! Успяхме да съберем сили и да изиграем още един страхотен мач. Много благодаря на всички, които се довериха на този отбор!!! Напред Аржентина, по дя$%^#§е!", гласи съобщението на аржентинеца.

7-кратният носител на "Златната топка" извежда своята нация до втори финал на Мондиал, след като направи същото и през 2014 на световните финали в Бразилия.

Според мнозина самият Меси е ключа към успеха на Аржентина. Бълхата е отбелязал 5 попадения и дели първата позиция при голмайсторите с Килиан Мбапе от Франция. Аржентинецът също така може да се похвали с 3 асистенции към този момент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Магическият момент, който Меси сътвори срещу Хърватия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички