След отпадането на Бразилия: Роналдо Феномена разкри фаворита си на Световното първенство


След отпадането на Бразилия: Роналдо Феномена разкри фаворита си на Световното първенство
Снимка: Getty Images

2944 0

Бразилия отпадна злополучно от Световното първенство в Катар. Мечтите за шести триумф на световни финали на "селесао" бяха разбити от поредната сензация на Мондиала в лицето на Хърватия, която се бори за втори пореден финал на този турнир.

Мнозина считаха "кариоките" за фаворити за шампиони, а отпадането им от форума постави много въпросителни. Един от считалите южноамериканците за потенциален победител на Световното е легендата на бразилския и световния футбол Роналдо Назарио.

Според бившия ас на Барселона и Реал Мадрид, след като неговата родина отпадна от турнира, фаворит остава тимът на Франция. В прогнозата си той не включи отбора на Аржентина, която също е силно устремена към триумфа.

"Прогнозата ми винаги е била финал между Бразилия и Франция. Бразилия си тръгна, а Франция в момента е големият фаворит. Мбапе изиграва страхотно Световно първенство. Той има страхотни физически и технически качества. Може да бъде най-добрият играч. Той е натурален талант и на 23 години има опита, печелейки световно първенство", заяви пред "AS" двукратният победител в турнира.

Ето какъв специалист на поста национален селекционер трябва да назначи Бразилия според Феномена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички