Скалони: Беше грозен мач през втората част, Меси е №1 за всички времена


Скалони: Беше грозен мач през втората част, Меси е №1 за всички времена
Снимка: Getty Images

1658 0

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони изрази щастието си от победата с дузпи над Нидерландия, но заяви, че отборът му е бил въвлечен в грозен мач от съперника, който го изненадал с агресивността си.

Аржентина се класира на полуфиналите на Световното първенство по футбол след равенство 2:2 в редовното време и продълженията и успех при дузпите с 4:3. Двубоят бе изпълнен с много грубост и провокации.

"Играта беше напрегната. Но това все пак е четвъртфинал. И това, което се случва на терена, си остава на терена. Лео Меси е много важен играч и той показа, че е най-добрият за всички времена и ние сме щастливи, че го имаме в нашия отбор", каза Скалони след мача.

Той обвини нидерландците, че са провокирали напрежението на терена.

"Играха по начин, който не очаквах от тях. Но всеки отбор, всеки треньор решава как да играе. Няма да говоря за тяхната футболна философия, но всъщност през второто полувреме беше грозен мач.

Играта често беше прекъсвана, но им е позволено да играят както желаят. Затрудниха ни последните 15 минути на редовното време с няколко дълги топки, иначе ние контролирахме мача", допълни наставникът на "гаучосите". А ето защо и Лео Меси се заяде с Луис ван Гаал след мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички