"Да не се опитвате да помогнете на Нидерландия?" - журналисти ядосаха треньора на Аржентина преди 1/4-финала на Мондиал 2022


"Да не се опитвате да помогнете на Нидерландия?" - журналисти ядосаха треньора на Аржентина преди 1/4-финала на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1794 0

Старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, обвини медиите в Катар, че се опитват да помогнат на Нидерландия преди 1/4-финала между двата тима на Световното първенство по футбол.

*В дните и часовете преди мача се бяха появили слухове, че Родриго де Пол и Анхел ди Мария са контузени и участието им в битката с "лалетата" е под въпрос.

Запитан за тях по време на пресконференцията си, Скалони не посрещна въпроса с ентусиазъм и изрази учудването си: "Тренировката ни се проведе при 'закрити врати', защо ме питате за Де Пол? Да не би да се опитвате да помогнете на Нидерландия? Не е добре за нас, когато информация изтича в медиите. Това е много странно!".

"Ще преценим дали Родриго и Ди Мария ще могат да играят или не. Схемата ни на игра вероятно също зависи от това в каква физическа форма са крилата ни, тъй като е важно онези, които са на терена, да бъдат готови на 100 процента", каза още селекционерът на "гаучосите".

Аржентина - Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала на Световното първенство?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички