Извън контрол: Аржентина и Нидерландия едва не стигнаха до масов бой в Катар (ВИДЕО)


Извън контрол: Аржентина и Нидерландия едва не стигнаха до масов бой в Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4943 0

Четвъртфиналният двубой между Нидерландия и Аржентина от Световното първенство по футбол излезе от контрола на главния съдия Антонио Матеу Лаос, след като двата тима едва не стигнаха до бой по време на срещата.

Страстите между двата лагера се нажежиха на няколко пъти през срещата, като кулминацията дойде в 89-ата минута. Тогава Леандро Паредес направи остър шпагат, а след това умишлено изрита топката с всичка сила към скамейката на "лалетата".

Това доведе до гнева на цялата скамейка на Нидерландия, а и на играчите на терена. Няколко души скочиха върху Паредес, като аржентинецът бе съборен от капитана на Нидерландия Върджил ван Дайк.

Реферът Матеу Лаос дълго време не можеше да успокои страстите, а накрая показа картон на Паредес, а такъв последва и за селекционера Лионел Скалони, както и за Стивън Бергвайн, който бе извън терена.

Това обаче не бе всичко: Нидерландия вкара гол отвъд добавеното продължение на мача, за да вкара срещата в продължения, а след края на редовното време двата отбора отново стигнаха до сблъсъци на терена.

Следете Нидерландия - Аржентина НА ЖИВО в SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички