Ще играе ли Бензема на финала? Дешан сложи край на спекулациите


Ще играе ли Бензема на финала? Дешан сложи край на спекулациите
Снимка: Getty Images

1670 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде пресконференция преди финала на Световното първенство в Катар срещу Аржентина. Резонно един въпросите към него касаеше евентуалното присъединяване към състава от страна на Карим Бензема.

Ако не ви отговоря, ще кажете, че съм ядосан. И преди съм имал контузени играчи. Карим е един от тях. Последният, който се контузи беше Люка Ернандес. От тогава имам 24 играчи, с които да работя. Групата е тук. Не зависи от мен, който ще дойде да гледа мача. Моята концентрация е върху състава от 24 играчи, който имам и това ще са играчите, които са на може разположение за утре. Те са част от началото на това пътешествие и утре ще бъдат 24”,, заяви Дешан, с което на практика каза, че Бензема няма шансове да играе на финала.

Той допълни, че не зависи от него дали президентът на Франция Еманюел Макрон ще гледа на живо мача в Катар заедно с контузените Карим Бензема и Пол Погба.

Дешан коментира и темата с бъдещето си начело на „петлите“.

„Аз не съм важен. Работата ми с Франция е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Все още работя с огромно желание и съм много щастлив в тази роля. Най-важното нещо е отбора. Моето бъдеще не извиси от утрешния резултат. В момента въобще не мисля за това”, обяви специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Скандал! Бензема е бесен заради Дешан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички