Скандал! Бензема е бесен заради Дешан


Скандал! Бензема е бесен заради Дешан
Снимка: Getty Images

11488 0

Носителят на „Златната топка“ за 2022 година Карим Бензема е изключително ядосан на селекционера на Франция Дидие Дешан. Поради тази причина звездата на Реал Мадрид не смята да се върне в Катар, твърди „Libertad Digital“.

Според изданието Бензема не желае да се завърне в държавата от Персийския залив, където се провежда Световното първенство, а в неделя „петлите“ ще играят финал срещу Аржентина. Карим получи разрешение от „лос бланкос“ да се присъедини към отбора, след като Дешан не обяви негов заместник в състава.

34-годишният голаджия е бесен на селекционера, защото го е отпратил от Мондиала, въпреки че е имал нужда от едва 3 дни лечение. Така излиза, че Бензема е можел да играе за Франция още в груповата фаза на шампионата.

Преди няколко дни и самият Дешан даде хляб за подобни спекулации, след като на пресконференция той не остана доволен при въпрос дали Карим има шансове да играе на финала в Катар. Ето тук може да прочетете още подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички