Сестрата на Роналдо заключи: Световното първенство бе най-лошото в историята (СНИМКА)


Сестрата на Роналдо заключи: Световното първенство бе най-лошото в историята (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1497 0

Годината за Кристиано Роналдо бе най-слабата в кариерата му от много време насам. Нещата за него не се получаваха както на клубно ниво, така и с националната фланелка на Португалия, с която сензационно се озова на резервната скамейка и за двете срещи от елиминационната фаза на Световното първенство по футбол.

"Мореплавателите" се представяха много силно, но въпреки това изненадващо отпаднаха още на четвъртфиналите, след като бяха отстранени от сензацията на този форум Мароко (африканската страна се справи с Хърватия и Белгия в групите, а впоследствие отстрани Испания и Португалия).

Ситуацията за Роналдо вероятно е станала още по-неприятна, когато видя как големият му съперник в индивидуален план Лионел Меси взема световната титла, с което сериозно накланя везните в своя полза във вечния спор между двамата.

От семейството на Кристиано неколкократно имаха претенции към случващото се на Мондиал 2022, включително и към организаторите. Сега една от сестрите на Роналдо - Катя Авейро, отново направи коментар в този смисъл. Тя определи този форум като най-лошото световно в историята, преди да каже добри думи за Мбапе и за самия финал.

"Световното първенство бе най-слабото за всички времена... за щастие, ни дари със страхотен финал. Какъв мач. Поздравления за Аржентина. Килиан Мбапе. Това момче е нереално. Какво светло бъдеще го очаква. Невероятно" - написа тя в личния си профил в социалната мрежа Instagram (под формата на "стори").

Съвсем наскоро пък Меси подобри рекорд на Роналдо, но не на терена (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички