След като изчезнаха от "Лусаил": Какво се случи с голите аржентинки от финала?


След като изчезнаха от "Лусаил": Какво се случи с голите аржентинки от финала?
Снимка: Getty Images

3557 0

Аржентинската фенка, която се съблече гола до кръста на финала на Световното първенство по футбол, не е била сама в тази си проява. С нея е била нейна приятелка, която също е показала прелестите си на препълнения стадион "Лусаил" по време на Аржентина - Франция.

"Световните шампиони празнуват така, както си искат". Така въпросната дама на име Ное е отговорила на критиките към нея и дружката ѝ в социалните мрежи.

Действията на блондинките са опасни заради законите в страната-домакин. Фенове обърнаха внимание на красавиците, че те могат да бъдат арестувани за това, което са направили.

На фона на информацията, че фенка е била арестувана по време на финала на Световното, привърженици започнаха да се питат какво се е случило с Ное и съмишленичката ѝ и дали не са попаднали в затвора.

За щастие, аржентинките са се измъкнали от неприятности и дори са успели да напуснат Катар. Това стана ясно, след като публикували снимки от самолета в профилите си в социалните мрежи, съобщава "The Sun". Най-сексапилната фенка в Катар - хърватката Ивана, също се разсъблече. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички