"Спри вече"! Лео Меси се ядоса на Серхио Агуеро по време на празненствата в Аржентина


"Спри вече"! Лео Меси се ядоса на Серхио Агуеро по време на празненствата в Аржентина
Снимка: GettyImages

3126 0

Триумфът на Аржентина на Световното първенство в Катар даде повод на милиони фенове по цял свят да празнуват. Празненствата е южноамериканската страна продължиха с дни, а култови клипчета на колоритни запалянковци, немалка част от които прекалили с алкохола, не липсваха.

Това обаче не е присъщо само на привържениците. Бившата звезда на "гаучосите" - Серхио Агуеро, разкри, че също се отдал на пиенето по повода. Той дори получил забележка от легендарния Лео Меси за действията си.

"Пих много, но не ядох. Бяхме световни шампиони. Ако нещо трябваше да се случи с мен, то нека бъде там. Лео се ядоса и ми каза 'спри'. Как да спра? Бяхме световни шампиони, огромно щастие", коментира самият той, цитиран от Рой Немер.

Меси затвърди статута си на един от най-великите футболисти в историята. Въпреки напредналата си "футболна" възраст, той реализира цели 7 гола и записа 3 асистенции в едва 7 мача на Мондиала в Катар.

Агуеро от своя страна "окачи бутонките" през 2021-а година, поради здравословни проблеми. Той е много близък със суперзвездата на ПСЖ и това най-вероятно е една от причините бившия ас на Манчестър Сити да получи въпросната критика.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички