Селекционерът на Аржентина с двусмислен коментар за Дибала


Селекционерът на Аржентина с двусмислен коментар за Дибала
Снимка: Getty Images

1511 0

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони говори близо две седмици преди началото на 22-рото Световно първенство, на което именно "Гаучосите" са определяни за едни от фаворитите на надпреварата.

Специалистът използва момента да коментира и темата около суперзвездата Пауло Дибала, който през лятото се присъедини към Рома, а преди едва няколко седмици се контузи неприятно в двубой срещу Лече от Серия А.

Междувременно бившият играч на Лацио и настоящ старши треньор Скалони заяви, че само отлично подготвените в кондиционно отношение играчи ще попаднат в групата за Мондиала, която трябва да бъде анонсирана до 13-и ноември. 

"Само тези, които могат да играят още в първия мач, ще отидат в Катар. Ще изчакам до последния момент, за да обявя разширения състав", обясни Скалони, цитиран от италианските медии.

Футболистът получи контузия в бедрото, която го извади от терените, а той бе изваден от групата на "вълците" с мисълта за бързо възстановяване преди Мондиала, но до последния момент не е ясно дали той ще успее да се завърне. 

Вижте на каква терапия се подложи Дибала!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички