Германия ПРЕД ОТПАДАНЕ на Световното: Чакаме изненади и днес на първенството (ВИДЕО)


Германия ПРЕД ОТПАДАНЕ на Световното: Чакаме изненади и днес на първенството (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg колаж

8232 0

Аржентина избегна възможно най-тежката съдба, която дебнеше зад ъгъла, след като спечели с 2:0 срещу Мексико и диша малко по-спокойно на Световното първенство 2022г. в Катар. В неделя  друг от по-големите фаворити - Германия, ще се надява да повтори действията на "гаучосите", но срещу далеч по-тежък опонент в лицето на световния първенец за 2010 - Испания. 

Шампионатът предлага 4 изключително любопитни срещи, като пълен анализ може да видите във видеото към тази статия, или просто да четете нататък: 

Супер неделя на Световното по футбол 

Неделният ден се очертава като най-интересният до момента на световното, като цели 4 от претендентите за поне полуфинал в турнира влизат в действие за втори път в турнира. Затова и целият епизод на "Точно попадение" е посветен на това, което предстои да се случи (гледайте видеото)

Испания - Германия е "черешката на тортата" в груповата фаза на Мондиал 2022 

Още когато беше изтеглен жребият за груповата фаза на турнира, едно беше ясно - Испания срещу Германия ще е най-добрият и най-очакваният двубой на шампионата в Катар, поне до елиминациите. Мачът е от втория кръг и, след провала на Бундестима в мача срещу Япония. 

Ситуацията е такава, че Испания може да се класира напред при победа над Германия (и всеки резултат, различен от загуба на Япония в другия двубой). Германия от своя страна, ако загуби, може да се прости с турнира, ако Япония спечели срещу Коста Рика - пълен анализ (а и прогнози) във видеото горе, или под статията! Срещата е в 21:00 часа българско време. 

Ако искате да знаете как се стигна до германските "кошмари" и защо ситуацията е далеч по-тежка от тази на Аржентина гледайте ТОЗИ анализ в предаването "Точно попадение"

Белгия и Хърватия нямат право на грешки 

Белгия влиза във втория двубой на Световното по футбол със статут на фаворит, но ще е много важно за "червените дяволи" да не подценят Мароко. Африканският тим е много солиден, особено в предни позиции, където разполага с доста бързи футболисти. Бронзовите медалисти не трябва да се отпускат след успеха в първия мач, а да си свършат работата днес, защото в следващия кръг играят срещу Хърватия, а в този двубой всичко може да се случи. 

За финалиста от 2018 година победата над Канада е почти задължителна. След 0:0 с Мароко "шахматистите" не могат да си позволят втори пореден слаб резултат, тъй като в последния кръг балканската селекция ще се изправи срещу Белгия. И, ако не спечели днес, класирането към елиминациите ще бъде ужасно трудно за тима на Златко Далич. 

Япония ли ще е вторият класирал се отбор към елиминациите в Катар? 

"Самураите" са в ролята на фаворит срещу Коста Рика и са длъжни да не пропускат шанса си, след като стигнаха до пълен обрат срещу Германия. Другата сензация от първия кръг на шампионата - Саудитска Арабия, загуби от Полша (след победата над Аржентина) и Япония ще има едно наум в мача срещу единствения отбор, допуснал 7 гола до момента на шампионата. 

Още анализи и прогнози гледайте в предаването "Точно попадение", което се излъчва с подкрепата на Sesame.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички