Рой Кийн защити Кристиано Роналдо: Няма перфектни, всички погледи са в него


Рой Кийн защити Кристиано Роналдо: Няма перфектни, всички погледи са в него
Снимка: Getty Images

3114 0

Годината в професионален план не беше лесна за един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо. Португалецът се раздели със своя Манчестър Юнайтед след грандиозен скандал, а формата му е белязана от липса на голове.

Все пак, голмайсторът е на 37, а поводи за позитивизъм има. Португалия продължава напред към 1/4 финалите на Световното първенство в Катар, а суперзвездата на "мореплавателите" получава солидна подкрепа от свои колеги за критиките по свой адрес.

Такава оказа бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн. Ирландецът защити Роналдо, припомняйки сериозната му "футболна" възраст, въпреки която той все още се състезава на най-високо ниво.

"Трябва ли футболистите да са перфектни? Подобно изискване имаше към Кристиано Роналдо преди 10 години, но в следващия мач той щеше да отбележи хеттрик и всеки щеше да му прости", заяви Кийн пред "Sky Bet" и продължи.

"Хората казват, че той прави отборите по-зле. Ювентус не прави нищо след напускането му преди няколко години. Срещу Швейцария треньорът на Португалия взе правилно решение да замени Роналдо с някого, който предлага повече мобилност напред.

Рамош отбеляза хеттрик, а всеки гледаше право в Роналдо. Винаги съм мислил, че има шанс Роналдо да не стартира мач от Световното първенство, той е на 37", завърши бившият полузащитник.

Ето какво каза самият Роналдо за слуховете около себе си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички