"Разочарованието е огромно" - мнението на Дидие Дешан след загубения финал на Мондиал 2022


"Разочарованието е огромно" - мнението на Дидие Дешан след загубения финал на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1891 0

Старши треньорът на Франция - Дидие Дешан, бе съкрушен след драматичната загуба на тима му от Аржентина във финала на Мондиал 2022.

"Вложихме много енергия и сърце, за да се върнем в мача. Когато се върнеш от нищото и въпреки това победата ти се изплъзне за малко, е много трудно да го приемеш. Но трябва да го приемем. Разочарованието е огромно и ще ми е нужно време, за да преглътна случилото се", бяха първите думи на Дешан пред френската телевизия "TF1".

Неговият договор изтича в края на месеца и не е ясно какво следва занапред, но той не пожела да коментира темата точно сега:

"Не искам сега да говоря за бъдещето си. Дори да бяхме спечелили, пак нямаше да имам готов отговор дали ще продължа в националния тим. С президента на федерацията ще имаме среща в началото на следващата година и ще видим".

"Този финал изобщо не беше лесен, но пък и нямаме извинения. Като цяло за мен и екипът ми беше огромно удоволствие да бъдем с отбора. Има и такива срещи, но да не забравяме, че все пак сме хора. Мога да извлека само положителни неща. Бяхме близо до трофея, но не стигнахме до него, а това боли", допълни още Дешан.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Капитанът на Франция Юго Лорис назова кое е единственото, за което "петлите" трябва да съжаляват

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички