Капитанът на Франция Юго Лорис назова кое е единственото, за което "петлите" трябва да съжаляват


Капитанът на Франция Юго Лорис назова кое е единственото, за което "петлите" трябва да съжаляват
Снимка: Getty Images

2927 0

Капитанът и вратар на Франция - Юго Лорис, се отчете с няколко важни спасявания във финала срещу Аржентина, но не успя да отрази нито една дузпа и така световната титла отиде при "гаучосите".

"Реагирахме по време на финала. Това беше почти като боксов мач, ударите следваха един след друг. Единственото съжаление, което можем да имаме, е, че напълно пропуснахме първото полувреме", заяви стражът на Тотнъм, след като тимът му бе тотално надигран през първите 45 минути на "Лусаил", след които изоставаше с 0:2.

"Но не се оставихме", продължи той. "Трябваше да има победител и той се определи след дузпи. Беше жестоко. Чувстваме се празни в момента. Почти един месец бяхме тук. Можехме да се откажем при 0:2, но продължихме да вярваме и бяхме близо до пълен обрат. Но явно съдбата не искаше да ни се усмихне. Това положение в 120-ата минута можеше да бъде 4:3 за нас... Трябва да поздравим аржентинците, които направиха голям турнир и голям финал".

"Не е сега моментът да говорим за бъдещето ми. Трябва да мине време, да видя нещата от друг ъгъл и ще отговоря. Това беше болезнена вечер за всички играчи, за щаба, за привържениците, въпреки че направихме голям мач. Но това е болката да загубиш", допълни още 35-годишният Юго Лорис на въпрос за бъдещето си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес се извини на съотборниците си и обяви: Нашата съдба е да страдаме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички