Разкриха скандалния начин, по който са отпратили Бензема от лагера на Франция по време на Мондиал 2022


Разкриха скандалния начин, по който са отпратили Бензема от лагера на Франция по време на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

3688 0

Карим Бензема остава една от най-коментираните теми около Световното първенство по футбол в Катар, след като кавалерът на "Златната топка" се контузи преди първия мач на Франция и след възстановяването му не бе повикан отново в лагера на бившите световни шампиони.

След всички разкрития по темата се заформиха няколко скандали, а самият Карим Бензема взе ключовото решение да се оттегли от националния отбор. За подобен развой имаше очаквания още преди самия финал, след като стана ясно, че нападателят и Дешан отново са си развалили отношенията.

През последните часове обаче стана ясно и че Бензема е бил отлъчен от лагера на Франция в Катар в присъствието на селекционера, но не и лично от него, пише AS.

Според информацията от Испания, докторът на националния отбор и селекционерът са отишли в стаята на нападателя, където първият е съобщил на Бензема: "Съжалявам, Карим, трябва да си тръгнеш".

При срещата между тримата Дешан е мълчал, а на по-късен етап лично докторът е съобщил на нападателя, че съобщението е по заповед на Дешан, което обяснява и оттеглянето на играча на Реал Мадрид от националния отбор.

Вижте кои бивши съотборници от Франция Карим Бензема задраска!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички