Проблеми в лагера на Франция? Кингсли Коман влязъл в словесен сблъсък с Дидие Дешан


Проблеми в лагера на Франция? Кингсли Коман влязъл в словесен сблъсък с Дидие Дешан
Снимка: Getty Images

1319 0

Франция успя да победи Мароко с 2:0 и да се класира на финал на Световното първенство по футбол в Катар, където ще опита да защити титлата си от Русия 2018 срещу националния отбор на Аржентина.

По време на срещата с Мароко Кингсли Коман си е позволил да предизвика селекционера на Франция - Дидие Дешан, като двамата са влезли в словесен сблъсък, твърди изданието "Mirror".

Причината е била, че вместо Коман - Дешан е решил да вкара в игра Рандал Коло Муани, който 44 секунди след влизането си успя да отбележи попадението, с което да оформи крайното 2:0 срещу "атласките лъвове".

Преди да успее да се присъедини към празненствата на отбора, след последния съдийски сигнал, Дешан e трябвалo да утешaва Коман. Звездата на Байерн Мюнхен влезе като резерва в пет мача на Световното първенство, но на полуфиналите Дешан предпочете да пусне Муани на мястото на Усман Дембеле вместо него.

Франция притежава изключително талантливи играчи и решението да бъде пуснат Муани вместо Коман и все пак "петлите" да стигнат до победата е доказателство за дълбочината на отбора на Дешан.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гризман предупреди: Аржентина не е само Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички