Антоан Гризман призна важността на ранния гол и предупреди: Аржентина не е само Меси


Антоан Гризман призна важността на ранния гол и предупреди: Аржентина не е само Меси
Снимка: Getty Images

2722 0

"Вместо да празнуваме достигането до финала, ние сме здраво стъпили на земята. Съсредоточени сме върху това да се възстановим добре и да се подготвим за мача" - това каза Антоан Гризман след победата на Франция срещу Мароко с 2:0, която класира "петлите" на финал на Мондиал 2022.

Тео Ернандес откри резултата още в началните минути, а футболистът на Атлетико Мадрид призна, че това попадение е улеснило задачата на тима:

"Мароканците ме впечатлиха. Бяха подредени много добре тактически, в защита и в нападение. След полувремето ни създадоха много проблеми. Фактът, че вкарахме ранен гол, също улесни ситуацията за нас. Вторият пък направи нещата още по-удобни. Тези мачове са трудни, те се решават от малките детайли", заяви Гризман.

В неделя (18 декември) Франция ще се опита да победи Аржентина и да дублира световната си титла, а Антоан предупреди, че заплахата не идва само от звездата на "гаучосите" - Лионел Меси: "Знаем как играе Аржентина. Те са труден опонент и изглежда, че се намират във върхова форма. Не е само Меси - те разполагат със силен отбор около него. Знаем, че ще бъде труден мач с тях и че ще има много техни привърженици".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Фенове на Мароко приеха тежко загубата от Франция - сблъсъци, безредици и арестувани (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички