"Предначертано е!": Ди Мария предрекъл гола си и победата във финала на Световното по футбол


"Предначертано е!": Ди Мария предрекъл гола си и победата във финала на Световното по футбол
Снимка: Instagram

2259 0

Националът на Аржентина Анхел Ди Мария е предрекъл, че отборът ще спечели Световното първенство по футбол, а той самият ще вкара гол във финала. Това разкри съпругата на крилото Хорхелина Кардосо, като публикува скрийншоти от разговора им в навечерието на мача с Франция.

В чата Ди Мария уверява жена си, че "гаучосите" ще станат световни шампиони. "Възнамерявам да стана световен шампион, скъпа. Това е преначертано. А аз ще вкарам гол, както на "Маракана" и на "Уембли", е написал футболистът на Ювентус на половинката си.

"Не казвай нищо. Просто се наслади на утрешния ден, защото ще станем световни шампиони. Всеки от тези 26 играчи го заслужава, както и нашите семейства. Знаеш ли колко е хубаво, любов моя? Утре ще станем световни шампиони. Предначертано е, чувствам го. Обичам те", пише още звездата.

Припомняме, че на 11 юли 2021 година Анхел Ди Мария реализира единствения гол във финала на Копа Америка срещу Бразилия, донесъл титлата на "албиселесте". Крилото се разписа и за 2:0 при победата с 3:0 над Италия в турнира "Финалисима" през юни 2022 година. А ето показателя, по който само Меси и Роналдо са по-добри от Ди Мария. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички