Световен шампион с Франция избухна срещу Емилиано Мартинес: Tи си най-големия к%#и син във футбола!


Световен шампион с Франция избухна срещу Емилиано Мартинес: Tи си най-големия к%#и син във футбола!
Снимка: Getty Images

26094 0

Световният шампион с Франция от Мондиал 2018 - Адил Рами, публикува доста интересен пост в своя Instagram акаунт, който бе директно отпратен към стража на Аржентина - Емилиано Мартинес.

Рами, който не бе повикан от Дидие Дешан за Световното първенство по футбол в Катар, изглежда е останал много недоволен от държанието на Емилиано Мартинес след финала и написа следното в своята история в Instagram: "Tи си най-големия к%#и син във футбола! Най-мразения човек!".

По време на празненствата на Аржентина в столицата Буенос Айрес Емилиано Мартинес бе заснет как държи кукла-бебе с лика на Килиан Мбапе. Не само Адил Рами, но и много футболни фенове не харесаха тази постъпка на аржентинския страж, който насъбра много критики.

Мартинес взе "Златната ръкавица" за изявите си на Световното първенство по футбол, записвайки седем мача и три чисти мрежи.

Вратарят на Астън Вила направи феноменално спасяване на удар от френския нападател Рандал Коло Муани в последните етапи на добавеното време на финала, за да запази резултата 3-3 и да прати мача в дузпи, където отрази една.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Аржентина продължават с гаврите срещу Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички