Не е само КР7: Още шестима португалски национали не благодариха на Сантош след напускането


Не е само КР7: Още шестима португалски национали не благодариха на Сантош след напускането
Снимка: Getty Images

1314 0

Към края на петъчния ден, 16 декември, седмина португалски национали не бяха направи публикации в социалните мрежи, в които да благодарят на бившия си треньор Фернандо Сантош. Специалистът, който води "мореплавателите" в последните 8 години, се раздели с тима след отпадането от Световното първенство по футбол.

Някои медии отбелязаха вече, че около 24 часа след официалното потвърждение на раздялата между федерацията и Сантош, капитанът на тима Кристиано Роналдо не е публикувал нищо по повода. Всъщност, такава е ситуацията с още шестима от играчите, представяли Португалия в Катар.

Става дума за Диого Коща, Жозе Са, Антонио Силва, Жоао Палиня, Рубен Невеш и Рафаел Леао. Останалите 19 имаха някаква реакция и се сбогуваха със Сантош. Първият, който благодари на дългогодишния си треньор в националния тим беше защитникът Пепе. А ето коя легенда обвини Сантош за отпадането от Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички