Преди Мбапе - Левандовски на Световното първенство 2022: Французинът се е опитал да уреди поляка за ПСЖ?


Преди Мбапе - Левандовски на Световното първенство 2022: Французинът се е опитал да уреди поляка за ПСЖ?
Снимка: GettyImages

2685 0

В неделя Франция и Полша ще се изправят в битка на осминафиналите от Световното първенство по футбол в Катар, а това ще отправи страхотна битка на терена между доказаните голмайстори Килиан Мбапе и Роберт Левандовски.

И докато двамата ще са непримирими съперници в края на седмицата, то през лятото французинът е направил всичко по силите си да привлече поляка на "Парк де Пренс" и да се превърне в негов съотборник. 

Голямата звезда на парижани преподписа с отбора през месец май, а според слуховете е поискал нов централен нападател. Оказва се, че той е виждал в страхотна опция Роберт Левандовски, съобщава Le Parisien.

Това бе въпросният период, в който изглеждаше почти сигурно, че полякът ще напусне "Алианц Арена" след дългогодишен период при баварците и редица счупени рекорди с фланелката на Байерн. 

Френската звезда е прекарала време в убеждения на Левандовски на 26 май в Кан, когато лично се е опитал да насочи световноизвестния нападател към ПСЖ, тъй като иска да си партнира с традиционен номер "девет", а в такъв е определял именно тогавашния стрелец на Байерн.

В крайна сметка опитният футболист наистина напусна баварците, но го стори посока Барселона, който проявяваше от дълго време интерес към футболиста. ПСЖ пък привлече младия Уго Екитике. 

Вижте как Левандовски вбеси Меси на Световното първенство 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички