Близкият до Роналдо журналист Пиърс Морган: Кой е Меси? Човекът, загубил от Саудитска Арабия


Близкият до Роналдо журналист Пиърс Морган: Кой е Меси? Човекът, загубил от Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1861 0

Британският журналист Пиърс Морган се заяде с капитана на Аржентина Лионел Меси и с коментаторите на "ВВС", които хвалят звездата напоследък заради изявите му на Световното първенство по футбол.

Морган е журналист с биография, но напоследък се говори за него във връзка с интервюто, което Кристиано Роналдо даде пред него. Заради това интервю, в което португалецът критикува не в една насока Манчестър Юнайтед, се стигна до раздяла между него и клуба по взаимно съгласие.

Първоначално Морган се включи към публикация на ФИФА, в която предлагат да се опише Меси с една дума. Британският журналист написа: "Човек-който-загуби-от-Саудитска-Арабия".

Впоследствие той написа в Туитър следното: "Постоянната пристрастност към Месиот страна на всички експерти на "ВВС" става мъчително раболепно. Притеснявам се да не би с някой от тях да има инцидент в студиото. Спокойно, момчета! Той направи добър мач срещу среден отбор. Ще видим как ще се представи в мач с добър отбор".

Един от експертите на "ВВС" - Гари Линекер, който не крие, че е почитател на Меси, отговори на Морган така: "Радвам се да те видя да излизаш за кратко от дълбоко в недрата на Роналдо, за да изразиш мнението си". Той придружи публикацията си със смеещи се емотикони. По-рано самият Морган се изказа ласкаво за Меси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички