Португалия - Уругвай по ТВ: Къде да гледаме дербито от Световното първенство по футбол?


Португалия - Уругвай по ТВ: Къде да гледаме дербито от Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

4143 0

Едно от дербитата в групите на Световното първенство в Катар е това между Португалия и Уругвай. Двата тима, изпълнени с млади звезди и изключително опитни ветерани са безкрайно мотивирани да преследват успеха в Група "H". Той задължително минава през победа. Кой обаче ще се поздрави с нея?

"Мореплавателите" показаха страхотно нападение в двубоя срещу Гана, спечелен с 3:2, но заедно с това и не особено добра защита, която допусна 2 наглед елементарни грешки и беше напът да направи трета такава, която да лиши отбор от трите точки.

Уругвай от своя страна изобщо не убеди в първия си мач срещу Южна Корея. "Небесносините" не успяха да се справят с азиатския тим, завършвайки с равенство 0:0. При наличието на играчи като Луис Суарес, Едисон Кавани, Дарвин Нунес, Федерико Валверде "урусите" отправиха едва 1 точен удар през цялата среща, което озадачи всички.

Сега и те, и Португалия, начело с Кристиано Роналдо, ще търсят задължителни три точки, които могат да бъдат сериозна крачка към 1/8 финалите в Катар.

Къде да гледаме мача Португалия - Уругвай?

Дербито между Португалия и Уругвай, което е с начален час 21:00 ч., ще бъде предавано ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3". Можете да проследите срещата, както и всички мачове от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички