Роналдо събра тима на Португалия на вечеря в Катар, трима не дойдоха


Роналдо събра тима на Португалия на вечеря в Катар, трима не дойдоха
Снимка: Getty Images

35008 0

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо е оставил зад гърба си проблемите си с Манчестър Юнайтед и липсата на клуб и е завел съотборниците си от националния тим на изискана вечеря в Катар, пише "Daily Mail".

Това се е случило преди двубоя с Уругвай на Световното първенство. В първия си мач на форума Португалия победи Гана с 3:2, а самият Роналдо вкара едно от попаденията за "мореплавателите".

Европейският тим показа, че е обединен и задружен, отивайки на вечерята със своя капитан. Но все пак бяха забелязани три липси, и трите на футболисти от Висшата лига.

Поканата на Роналдо не е била уважена от съотборниците му Бернардо Силва, Жоао Кансело и Жосуе Са, тъй като семействата им са дошли в Катар и те са предпочели да прекарат времето си с тях.

Отбелязва се, че вечерята се е състояла в новооткрит ресторант на остров Ал Маха. Роналдо е платил сметката. Събитието е било уважено от съотборниците на звездата в Манчестър Юнайтед до скоро Диего Далот и Бруно Фернандеш. Mеждувременно, Роналдо взе съдбоносно решение

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички