Попитаха Лионел Скалони какво би казал на Марадона след триумфа на Световното: Ето отговора


Попитаха Лионел Скалони какво би казал на Марадона след триумфа на Световното: Ето отговора
Снимка: GettyImages

2229 0

Година, след като един от най-великите футболисти в историята - Диего Марадона, напусна този свят, неговите наследници в националния отбор на Аржентина успяха да направят немислимото, триумфирайки на Световното първенство в Катар.

След големия триумф архитектът зад успехите на "гаучосите" - Лионел Скалони, бе попитан какво би казал на Марадона, ако легендарният ас беше още жив. 

Скалони показа уважението си към легендата на Аржентина, въпреки че той бе един от сериозните му критици при поемането на поста селекционер на южноамериканския тим преди 4 години.

"Е, карате ме да осъзная, че не е тук. В противен случай щеше да е сред нас. Е, за щастие успяхме да вдигнем този трофей. Това е нещо, за което мечтахме много дълго. Ние сме много много емоционална страна", заяви пред медиите специалистът и продължи.

"Надявам се, че се е забавлявал отгоре. Сигурен съм, че ако беше тук, щеше да се израдва страшно много. Щеше да е първият на терена. Сега, питайки ме това, осъзнавам, че не е тук. Бих искал да бъде, за да се наслади на момента", допълни още той.

Диего записа 5 гола и 5 асистенции по време на триумфа на Мондиала през 1986-а година. Неговият наследник на трона Лео Меси пък реализира 7 гола и 3 асистенции през изминалия турнир.

Ето как реагира синът на Марадона след успеха на Световното първенство

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички