Натовариха Лионел Меси и компания на хеликоптери, смъртен случай в Аржентина (ВИДЕО)


Натовариха Лионел Меси и компания на хеликоптери, смъртен случай в Аржентина (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3766 0

Футболистите и треньорският щаб на Аржентина така и не успяха да завършат шампионския си парад в Буенос Айрес, след като откритият автобус, с който се придвижваха по улиците на столицата, бе блокиран от огромните тълпи.

Това наложи Лионел Меси и компания да бъдат натоварени на хеликоптери и да направят почетна обиколка над централния площад и "Обелиска".

"Световните шампиони прелетяха по маршрута на парада с хеликоптери, тъй като беше невъзможно да го направят с автобус на земята поради "експлозията" на народната радост", написа говорителката на президента Габриела Черути в социалната мрежа "Twitter".

В същото време, президентът на аржентинското "БФС" - Клаудио Тапия, потвърди, че полицията е взела решение да прекрати парада с автобус и се извини на феновете, които не успяха да видят отблизо героите на Лионел Скалони. Близо 5 милиона души са били "залели" улиците на Буенос Айрес!

Припомняме, че по-рано се бяха появили кадри, на които се виждаше как запалянковци скачат от мостови съоръжения директно в автобуса на Аржентина

За съжаление, бурните празненства от третата световна титла са взели и най-малко една жертва! "Daily Mail" съобщава, че 24-годишен мъж е паднал от покрив и по-късно е починал в местна болница. Съобщава се и за 5-годишно дете, което е в кома, след като е получило сериозни травми на главата... 

*Още новини и отзиви след края на Мондиал 2022 четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички