Новата "перла" на Португалия Гонсало Рамош: Кристиано Роналдо е нашият лидер, не знам дали ще съм титуляр и на 1/4-финалите


Новата "перла" на Португалия Гонсало Рамош: Кристиано Роналдо е нашият лидер, не знам дали ще съм титуляр и на 1/4-финалите
Снимка: Getty Images

2663 0

Нападателят на Португалия Гонсало Рамош, който отбеляза хеттрик във вратата на Швейцария при победата с 6:1 на последния осминафинал в Катар, заяви, че изпитва огромно уважение към Кристиано Роналдо.

21-годишният играч на Бенфика започна за първи път като титуляр за "мореплавателите" и се появи именно на мястото на CR7.

"Кристиано е нашият лидер и капитан и се опита както винаги да ни помогне и да ни окуражи. Не само мен, а целия отбор. Той е идол на мнозина от нас и аз изпитвам огромно уважение към него!", не скри Рамош след успеха срещу "кръстоносците", който класира страната му на 1/4-финал срещу Мароко (10.12., 17:00 часа).

"Всичко се случи много бързо. Дори в най-смелите си мечти не съм вярвал, че ще стартирам като титуляр в елиминационната фаза на Световното първенство. Мачът мина сякаш със 100 км/час. Не знам дали ще съм титуляр и в следващия двубой от 1/4-финалите, това не зависи от мен. Аз трябва да продължа да тренирам добре", добави още новата звезда в състава на Фернандо Сантош.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Новата звезда на Португалия, "ударил" Роналдо в земята на световните първенства и изпуснал трансфер в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички