Кристиано Роналдо отново се прояви в лоша светлина, отговори и на въпрос дали е подписал с Ал-Насър (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо отново се прояви в лоша светлина, отговори и на въпрос дали е подписал с Ал-Насър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5128 0

Голямата звезда на Португалия - Кристиано Роналдо, отново попадна в обективите на камерите и направи лошо впечатление, след като не остана на терена да празнува класирането на 1/4-финал на Мондиал 2022 със съотборниците си, а директно се насочи към съблекалните на стадион "Лусаил".

Късно снощи, 6 декември, "мореплавателите" разгромиха Швейцария с 6:1 на осминафиналите и така си осигуриха битка с Мароко, която ще се състои на 10 декември от 17:00 часа.

CR7 остана резерва в състава на Фернандо Сантош за сметка на Гонсало Рамош, който блесна с хеттрик във вратата на "кръстоносците". В социалните мрежи пък се появиха кадри, на които се вижда, че Роналдо, който влезе на смяна в 74-ата минута, се отправя сам към тунела на стадиона след последния съдийски сигнал, докато останалите футболисти на Португалия ликуват с феновете.

Малко по-късно бившият играч на Манчестър Юнайтед написа следното в профилите си в социалните мрежи:

"Невероятен ден за Португалия, исторически резултат в най-големия турнир във футбола. Луксозно представяне на отбор, съставен от младост и талант. Тимът заслужава поздравления. Мечтата ни е жива! Ще се борим докрай! Хайде, Португалия!".

Иначе Кристиано не бе особено словоохотлив пред журналистите, които го попитаха вярно ли е, че е подписал договор с Ал-Насър и ще заиграе в Саудитска Арабия от 1 януари 2023 година. Отговорът му бе категоричен - "Не, не е вярно!".

Според "Record", Роналдо е казал няколко думи и за Пеле - "Оздравявай, оздравявай, Пеле. Нашият Крал трябва да се оправи. Това е всичко, което искаме".

*Междувременно се появиха нови информации за състоянието на бразилската легенда (научете подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички