Педри изуми: Ще си обръсна главата, ако спечелим Мондиал 2022


Педри изуми: Ще си обръсна главата, ако спечелим Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1125 0

Полузащитникът на Испания Педри Гонсалес даде любопитно обещание, ако отборът му спечели Световното първенство по футбол в Катар. Най-големият футболен форум на планетата започва след 4 дни, а "Ла Фурия" е в група с Германия, Япония и Коста Рика.

"Ако спечелим Световното първенство през 2022 година, ще оставя бръснаря да ми обръсне главата или нещо подобно", обеща 19-годишният национал, който има запазена марка прическа, откакто изгря на футболния небосклон.

"Имаме млад отбор, който има голямо желание да успее и да спечели. Това се вижда на терена във всеки мач, който играем. Вместо да играе срещу нас, нашата младост е аспект, който играе в наша полза", убеден е младата звезда на Барселона.

"Луис Енрике е най-добрият треньор в Испания. Той ни кара да вярваме в себе си и да играем по-добре заедно", завърши халфът. Повече за отбора на Испания, който отива в Катар, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички