Серхио Рамос проговори за отсъствието си от Катар: Беше моя мечта, трудно е


Серхио Рамос проговори за отсъствието си от Катар: Беше моя мечта, трудно е
Снимка: Getty Images/Guliver

4438 0

Един от най-великите защитници в историята на Испания и футбола като цяло - Серхио Рамос, излезе с любопитни думи по повод липсата му от групата на своята страна за Световното първенство в Катар.

Легендата на Реал Мадрид и настоящ бранител на ПСЖ сподели чувствата си пред своите фенове в социалните мрежи. Той разкри, че е мечтал да вземе участие в 5-ия си Мондиал, но въпреки всичко, стиска палци на съотборниците си.

"Последният сезон беше тежък, поради контузии и адаптация в нов клуб и нов град. Отдадох себе си, тялото си и душата си да се възстановя и да се чувствам по начина, който винаги съм се, воден от целите и амбициите, които човек винаги поставя пред себе си.

За щастие, мога да кажа, че през този сезон се чувствам себе си отново и пак се радвам на футбола. Играя за страхотен клуб в прекрасен град, какъвто е Париж.

Световното първенство? Разбира се, беше една от онези големи мечти, които исках да осъществя. Щеше да бъде моето пето, но за жалост ще трябва да го гледам от вкъщи.

Трудно е, но слънцето все пак ще изгрее сутринта. Няма да променя нищо в себе си. Няма да променя манталитета си, нито страстта си. Нито моите ангажименти, нито усилията или отдадеността ми. 24 часа си мисля за футбол.

Така се чувствам и исках да споделя с всички вас. Благодаря ви за подкрепата. Има още много предизвикателства и цели напред. Ще се видим скоро, пожелавам ви всичко най-добро. Хайде, Испания", написа Рамос в своя "Инстаграм" профил.

Ето цялата група на Испания за Мондиала в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички