Патрис Евра преди 1/8 финалите на Световното първенство: Напрежението е върху Франция, не Полша, но не се притеснявам


Патрис Евра преди 1/8 финалите на Световното първенство: Напрежението е върху Франция, не Полша, но не се притеснявам
Снимка: GettyImages

1174 0

Легендарният бивш защитник на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, сподели впечатленията си от видяното от своята родина Франция на Световното първенство в Катар до момента. Според него няма причина за притеснение, но последната загуба от Тунис е повод за размисъл.

"Петлите" спечелиха своята Група "D" след победи над Дания и Австралия и продължават напред към 1/8 финалите. Там те ще се изправят срещу коравия тим на Полша. Според французина в двубоя напрежението ще е изцяло върху "трикольорите".

"Бил съм на Световно първенство и ако си се класирал, третият мач е за отбора. Треньорът трябваше да запази състава щастлив", разкри Евра пред "Betfair".

"Ето защо не съм притеснен Единственото нещо, което човек, който не е гледал мачовете на Франция, е че загубиха от Тунис и съответно останалите отбори могат да си помислят 'окей, можем и ние да ги победим'.

Няма значение дали не играха най-добрите 11. Франция загуби един мач, така че това може да донесе само малко притеснение. Ако бях треньор, аз също бих направил същото, защото искам играчите ми да са щастливи. Очаквам труден мач и мисля, че Франция и Англия ще са отборите под напрежение, не Сенегал и Полша", завърши Патрис Евра.

Ето кой играч от състава на "петлите" бившият бранител отличи като ключов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички