Антоан Гризман успокои разтревожения след отпадането на Германия Йошуа Кимих


Антоан Гризман успокои разтревожения след отпадането на Германия Йошуа Кимих
Снимка: Getty Images

1878 0

Германия записа нов срам на най-голямата футболна сцена, отпадайки на второ поредно издание още в групите на Световното първенство в Катар. Бундестима загуби от Япония и направи равен с Испания, което му изигра лоша шега за крайното класиране.

Все пак Маншафта свърши нужното в последния си мач и не цялата вина беше у него, побеждавайки Коста Рика с 4:2. Това обаче не бе достатъчно за заветното второ място, което Япония отреди на Испания след невероятната победа над "червената фурия".

Не така обаче видя нещата германският играч Йошуа Кимих. След емоционалното отпадане от форума състезателят на Байерн Мюнхен беше съкрушен и каза много силни и в същия момент притеснителни думи за емоционалното си състояние.

Той бързо получи подкрепа от мнозина, сред които и звездата на френския национален отбор Антоан Гризман. Нападателят успокои своя колега и му вдъхна кураж да гледа напред.

"Ти си страхотен играч! Отново ще се изправиш отново, Йошуа", написа французинът в социалните мрежи, прикачвайки думите на дефанзивния футболист.

Ето какво каза Кимих след отпадането на Германия от Мондиала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички