Патрик Виера разкритикува Емилиано Мартинес за държанието му на Световното първенство по футбол


Патрик Виера разкритикува Емилиано Мартинес за държанието му на Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1409 0

Мениджърът на Кристъл Палас - Патрик Виера даде мнението си относно поведението на стража на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес след финала на Световното първенство по футбол в Катар. Припомняме, че вратарят използва нефутболни "игри" с психиката на противниковите играчи при дузпите. След последния съдийски сигнал и по време на празненствата, най-вече в Аржентина, Мартинес изговори множество обидни думи към футболистите на Франция и в частност - Килиан Мбапе.

Като бивш играч на "петлите" и световен шампион от 1998 година, Виера определено имаше какво да каже за аржентиснкия страж и обяви, че поведението му е минало "всякакви граници".

" Мисля, че малко беше в повече, начина по който Аржентина отпразнува победата си на Световната купа. Не мисля, че имаха нужда от това, но знаете, понякога не можеш да контролираш чувствата си. Все пак мисля, че решението на Мартинес беше глупаво.", заяви Виера.

По този начин Виера се превръща в поредния критик на Еми Мартинес, а треньорът му в Астън Вила - Унай Емери се закани, че ще проведе сериозен разговор с играча заради "някои негови жестове".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички