"Отборът излезе по-силен" - коментарът на Лионел Меси след Аржентина 2:0 Полша и пропуснатата от него дузпа


"Отборът излезе по-силен" - коментарът на Лионел Меси след Аржентина 2:0 Полша и пропуснатата от него дузпа
Снимка: Getty Images

7041 0

Звездата на Аржентина - Лионел Меси, заяви, че според него Диего Марадона би бил много щастлив, след като подобри рекорда му за най-много мачове с фланелката на националния отбор на световни първенства. Това се случи при победата с 2:0 срещу Полша, която осигури първото място на "гаучосите" в Група "С" на Мондиал 2022

"Научих го наскоро, не го знаех. Удоволствие е, че мога да продължа да постигам такива рекорди. Мисля, че Диего щеше да бъде супер щастлив за мен, защото винаги ми е показвал много обич, винаги се е радвал, когато нещата са се развивали добре за мен", каза №10 след успеха срещу поляците и допълни: "Постигнахме първата си цел, а именно - да излезем от групата".

През първото полувреме Меси пропусна дузпа, а в коментара си след последния съдийски сигнал не скри, че е бил доста ядосан след това:

"Бях много разочарован, че пропуснах дузпата, защото знаех, че един гол може да промени целия мач, че те кара да играеш по различен начин. Но мисля, че от пропуснатата дузпа отборът излезе по-силен", обясни Бълхата и добави: "След първия гол всичко тръгна по нашия път. Започнахме отново да правим това, което се опитвахме да правим от началото на Световното първенство, но което не успявахме да постигнем по различни причини".

"След като успяхме да го направим днес, това ни дава увереност за бъдещето. Знаем, че сега всичко ще бъде много трудно и че който и да е съперникът, ще бъде сложно. Наскоро видяхме, за наша сметка, че всеки съперник може да изиграе добър мач и да спечели", каза още Лео Меси.

*За Аржентина предстои 1/8-финал срещу Австралия, който ще се проведе на 3 декември (събота) от 21:00 ч. наше време. Победителят от този сблъсък ще се изправи на четвъртфинал срещу победителя от двойката Нидерландия - САЩ (3.12., 17:00 ч.)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички