Отаменди: Ние сме 26 воини, готови да се сражават един за друг


Отаменди: Ние сме 26 воини, готови да се сражават един за друг
Снимка: Getty Images

1927 0

Защитникът на Аржентина Николас Отаменди сравни съотборниците си в националния тим с воини. Футболистът на Бенфика беше кратък след победата на "гаучосите" над Хърватия в полуфиналите на Световното първенство по футбол.

"Ние сме силни като отбор. Това е най-важното. Надявахме се да се класираме за финала. Сега ще се постараем да направим всичко възможно за постигане на нашите цели. В нашия отбор има 26 воини, готови да се сражават един за друг", заяви аржентинецът след 3:0 над финалиста на Мондиал 2018.

"Още не мога да го повярвам. Работихме усилено, за да стигнем дотук. Мисля, че заслужихме всичко това. Бяхме уверени в себе си, тъй като спечелихме Копа Америка. Този отбор показа всичко, на което е способен. Благодаря на феновете за подкрепата. Надявам се, че цялата страна се радва за нас и можем да го усетим оттук", каза съотборникът му Родриго де Пол.

Тази вечер Аржентина ще научи съперника си в мача за титлата. Той ще се реши във втория полуфинал между Мароко и Франция. А ето по какъв значим показател Лионел Меси стана номер едно на световни първенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички