Окончателно - титуляр е аут за Франция, Мароко излиза с най-доброто за 1/2-финала на Мондиал 2022


Окончателно - титуляр е аут за Франция, Мароко излиза с най-доброто за 1/2-финала на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1062 0

Един от титулярите в състава на Дидие Дешан няма да вземе участие в полуфиналната битка срещу Мароко, която стартира в 21:00 часа!

Франция ще трябва да се справя без 27-годишния полузащитник Адриен Рабио, който е болен и не е успял да се възстанови навреме за сблъсъка. 

Халфът на Ювентус стартира от първата минута в четири от петте мача на "петлите" в Катар до момента, като остана резерва единствено срещу Тунис в 3-ия кръг на груповата фаза. Тогава бе регистрирано и поражението с 0:1...

От друга страна, защитникът Дайо Упамекано, за когото също имаше колебания дали ще е готов за игра, остава на резервната скамейка. 

Уалид Реграги пък излиза с най-доброто, с което разполага. Хаким Зиеш и Ромен Саис бяха под въпрос, но ще започнат полуфинала от първата минута. Същото се отнася и за левия бек на Байерн Мюнхен - Нусаир Мазрауи, който не игра в 1/4-финала срещу Португалия.

Единственият отсъстващ е резервният нападател Уалид Шедира, който получи червен картон срещу "мореплавателите". Мароко изненада и с решението си да излезе с различна тактическа постройка с трима централни бранители - вижте подробности в линка със съставите за мача.

ВИЖТЕ СЪСТАВИТЕ НА ФРАНЦИЯ И МАРОКО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички