Нидерландия - Еквадор по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?


Нидерландия - Еквадор по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

2893 0

Нидерландия и Еквадор ще изиграят изключително важен мач помежду си, който би могъл да определи един от 1/8 финалистите на Световното първенство в Катар

"Лалетата" постигнаха не много лесен, но ценен успех с 2:0 над Сенегал, докато Еквадор се разправи със същия резултат с домакина Катар в откриващия мач на Мондиала.

При щастлив развой за един от двата тима както в неговата, така и в другата среща, той би могъл да си осигури място на 1/8 финалите на Световното. За целта обаче някой измежду Нидерландия или Еквадор трябва да победи и да се надява на поне равенство в мача между Сенегал и Катар. 

Работа на победителя от двойката би свършил и евентуален успех на тима, който е загубих от него в предходния дуел. Нито "лалетата", нито "ла три" обаче могат да разчитат само на това.

Къде да гледаме мача Нидерландия - Еквадор? 

Двубоят Нидерландия - Еквадор, който е с начален час 18:00 ч., ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "БНТ 1" и "БНТ 3". Можете да проследите срещата, както и всички мачове от Световното първенство по футбол 2022 А ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички