Неприятности за "петлите": Невидим съперник саботира Франция преди финала на Световното първенство


Неприятности за "петлите": Невидим съперник саботира Франция преди финала на Световното първенство
Снимка: Getty Images

1583 0

Франция успя да победи Мароко на полуфинала на Световното първенство и така си уреди финална среща със състава на Аржентина, „Петлите“ обаче срещат неочакван съперник по пътя към световното отличие.

Съставът на Дидие Дешан изпитва проблеми с няколко грипоподобни случая. Двамата най-сериозно засегнати играчи са Адриен Рабио и Дайо Упамекано, които не изиграха и една минута в сблъсъка с Мароко. Не само това, но играчът на Ювентус е отседнал самостоятелно в хотела.

Дидие Дешан обяви, че още един играч на „петлите“ има същите симптоми – Кингсли Коман: „Той също имаше температура. В Доха температурите са спаднали малко и климатиците все още са включени през цялото време. Опитваме се да внимаваме заразата да не се разпространи, а играчите положиха много усилия на терена и очевидно имунната им система страда“.

Наставникът на Франция обясни и че мерките, които се взимат, за да се ограничи заразата, са по-скоро предпазни. Заразените играчи биват изолирани и контактите им с останалите биват ограничавани. Такъв е случаят с Рабио, а също и с Упамекано, който се е почувствал зле след мача с Англия.

А ето как "петлите" успяха да преодолеят Мароко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички