Нелепият отказ на Онана към треньора: крясъци и аут от Мондиал 2022 - сриване срещу Сърбия (ВИДЕО)


Нелепият отказ на Онана към треньора: крясъци и аут от Мондиал 2022 - сриване срещу Сърбия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

9565 0

Мнозина останаха втрещени, когато видяха стартовия състав на Камерун за втория им мач от груповата фаза на Световното първенство 2022 - срещу Сърбия, и по-конкретно, когато забелязаха липсата на един от най-силните играчи на африканската страна - Андре Онана.

Вратарят бе изхвърлен от състава на своя тим и повече няма да участва на Световното в Катар. Причината за това е разгорещен конфликт с треньора на "непобедимите лъвове" - Ригоберт Сонг. Така срещу западната ни съседка под рамките на вратата застана Дейвис Епаси.

Цялостно отношенията на Онана със съотборниците му не са добри въпреки опитите на футболната федерация на Камерун, както и усилията на легендата Самуел Ето'о да подобрят ситуацията.

Раздорът в Камерун преди дуела със Сърбия на Мондиал 2022

Раздорът е станал пълен, когато след спор Сонг се разкрещял на своя страж, че предприема твърде много рискове в играта с крака. Селекционерът изисква от вратарите си по-директен стил и без излишни рискове - с дълги тпоки напред, информира Marca.

Онана обаче не се съобразил и по време на тренировка се стигналo до по-разгорещен спор, след който в крайна сметка Ригоберт Сонг решил да изхвърли Онана от Катар.

Мнозина се запитаха дали Камерун не би имал шанс за чудо в "групата на смъртта", след като игра отлично срещу Швейцария, а срещу Сърбия поведе с 1:0, но допусна обрат в края на полувремето, като при втория гол Дейвид Епаси можеше да се намеси и по-добре. Всичко за мача Сърбия - Камерун на Световното първенство НА ЖИВО в SportLive.bg.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички