Неймар към "грешника" срещу Хърватия на Мондиал 2022: Звяр си, ще те науча как се бият дузпи (СНИМКА)


Неймар към "грешника" срещу Хърватия на Мондиал 2022: Звяр си, ще те науча как се бият дузпи (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

7944 0

Неймар бе един от най-разстроените от Бразилия след драматичното отпадане на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол. "Селесао" бе големият фаворит, но отпадна от Хърватия след изпълнения на дузпи.

При тях Родриго стартира с удар, който бе спасен от Доминик Ливакович, а накрая Маркиньос нацели страничния стълб. Дни след случилото се излезе комуникация между някои от звездите на южноамериканската държава. Любопитен е именно разговорът между Неймар и Родриго:

"Братко, тук съм, за да ти кажа, че си невероятен. Чест е да имам възможността да съм част от кариерата ти. Чух, че казваш, че съм твой идол. Ще те гледам как ставаш един от най-добрите играчи в историята на Бразилия. Единствените, които не изпускат дузпи, са тези, които не ги бият. Аз вече съм изпуснал много в кариерата си и научих много от тях. Но никога не се предадох, винаги опитвах да се подобрявам.

Харесвам те заради същността ти - не заради играча в теб, а заради доброто хлапе, което си, както и заради твоето сърце. Остани силен. Тези критики ще те направят по-силен. Запомни какво ти казвам: "Ще грабнеш трофей с Бразилия".

Пожелавам ти целия успех на света, откъсни се малко тези дни от случващото се и се завърни с пълна сила. Тук съм от каквото и да имаш нужда. Заедно сме" - започна Неймар в личната си кореспонденция с Родриго.

"Благодаря, мой идоле, благодаря от дъното на сърцето си. Съжалявам, че забавих мечтата ти, надявам се да можеш да продължиш с нас, за да спечелим заедно. Оставаме заедно, благодаря ти за любовта" - отвърна младокът.

"По дяволите, не се извинявай. Луд ли си? Изпускат само тези, които не бият дузпи, ти си звят. Ще те науча по-късно как да ги биеш. Оставаме заедно! Грижи се за себе си" - заявява Неймар, преди да получи последен отговор на "предложението" за дузпи: "Ще имам нужда".

Припомняме, че малко след отпадането на Световното първенство Неймар направи трогателно обръщение към Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички