Португалия се произнесе: Фернандо Сантош е виновен за отпадането от Световното първенство по футбол


Португалия се произнесе: Фернандо Сантош е виновен за отпадането от Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

13306 0

В анкета, проведена от португалското издание A Bola, феновете на Португалия гласуваха за треньора Фернандо Сантош като основната причина за шоковото отпадане на отбора им от Световното първенство по футбол след четвъртфиналната загуба с 1:0 от Мароко.

Имайки предвид пет варианта за това кого или какво да обвинят за изненадващото отпадане на силния отбор на Португалия от Световното първенство, повече от половината от анкетираните португалски привърженици (51,9%) виждат Сантош като основната причина за загубата. Недостатъчното представяне на отбора привлече малко последна четвърт от гласовете, натрупвайки 22,3% от гласовете, и беше второто най-популярно мнение.

Ситуацията около 37-годишния нападател Кристиано Роналдо, който според съобщенията е предизвикал разделение в лагера чрез експлозивно интервю с Пиърс Морган и след като реагира гневно, че е бил подчинен срещу Южна Корея, получи 9,3% от гласовете, малко по-малко от тези, които виждат Мароко като по-добрия отбор – 9,7%. Може би изненадващо, качеството на съдийството завърши на дъното на списъка с едва 6,9%.

Мароко ще играе срещу Франция във втория полуфинал от Мондиал 2022, а "лъвовете от Атлас" станаха първият африкански тим, който стига до финалните 4 отбора на световни футболни финали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички