Хорхе Валдано разкрива: Меси ще играе на Мондиал 2026, за да постигне нещо невиждано


Хорхе Валдано разкрива: Меси ще играе на Мондиал 2026, за да постигне нещо невиждано
Снимка: Getty images

2090 0

Лионел Меси постигна най-дългоочаквания си успех в кариерата на предполагаемия му последен Мондиал, а именно - световната титла. Изглежда този успех тотално обърка сметките на анализаторите и легендата ще продължи с "гаучосите", а негов сънародник е още по-смел в прогнозите.

Според бившия световен шампион - Хорхе Валдано, 35-годишната суперзвезда е обещала при подобен развой да продължи активната си кариера на терена и да постигне нещо невиждано след още четири години. 

"Когато го интервюирах преди Световното първенство, извън камерата, той ми каза, че ще играе на своето пето Световно първенство и че никой футболист не е играл шест. След това добави, че ако е световен шампион, ще играе до следващото Световно първенство.

Ще видим дали Меси е способен. Футболът показа, че е практически невъзможно да се играе на шест световни първенства", обясни Валдано.

Самият настоящ футболист на ПСЖ бе категоричен, че към момента няма да се оттегли от националната селекция, а наставникът му Лионел Скалони остави отворена вратата за Меси, който има 172 мача и 98 гола за Аржентина.

Вижте емоционалните думи на Меси към Марадона! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички