Щастие на втора степен: Меси грейна още повече, когато майка му го изненада на терена (ВИДЕО)


Щастие на втора степен: Меси грейна още повече, когато майка му го изненада на терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11644 0

Празненствата за Аржентина по повод спечеленото Световно първенство по футбол обяснимо започнаха още с последния съдийски сигнал. Постепенно степента на радост и опиянение от щастие се засилваха, защото настъпваха все по-кулминационни моменти.

Разбира се, най-емблематичният ще е високо вдигнатият трофей над главите на южноамериканците - за трети път в тяхната история. А големият лидер, капитан и герой за страната е Лионел Меси. Седемкратният носител на "Златната топка" успя да сбъдне може би най-голямата си мечта.

Както се знаеше предварително, всички най-важни хора за него - семейство и приятели, бяха на стадиона и го подкрепяха. След това слязоха на игрището, както направиха и други близки на футболистите, за да празнуват заедно.

Хилядите камери по стадион "Лусаил" в Катар уловиха много топъл момент между Меси и един от най-важните хора в живота му - а именно неговата майка. Тя го изненада, докато той бе с гръб и се радваше. А щом я зърна - грейна още повече. Вижте красивия момент във видеото по-долу в материала.

В социалните мрежи започна да се коментира и друго около Лео, и по-конкретно решение на организаторите - обявиха Меси за арабин и обвиниха Катар, че са го опетнили (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички