На шега: Меси се хвана за бедрото, симулира контузия преди Катар (ВИДЕО)


На шега: Меси се хвана за бедрото, симулира контузия преди Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3736 0

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси искрено се забавлява в навечерието на Световното първенство по футбол в Катар, където нападателят ще опита да изведе Аржентина до световната титла. Меси вече е с аржентинския национален отбор, където настроение не липсва.

По време на тренировка Меси реши да симулира, че се е контузил, шегувайки се със съотборниците си. Аржентинецът се хвана за бедрото и се престори, че усеща опъване в задната част на крака, а на лицето му, за успокоение на феновете бе изписана усмивка.

Преди началото на Мондиал 2022 много футболисти се "пазеха" от контузии, като не играеха на 100% за клубните си отбори. Повечето успяха да се съхранят здрави, но имаше и такива като вратаря на Полша, който бе изнесен на носилка след зверска контузия точно преди Световното.

Меси бе съхранен в последния мач на клубния му ПСЖ, когато бе изваден в 75-ата минута, заедно с бразилския си колега Неймар. В понеделник следобед Меси тренира с аржентинските си съотборници, където заедно с Родриго де Пол се шегуваха, че са получили контузии (вижте във видеото).

Аржентина започва участието си на Мондиал 2022 на 22 ноември, а още в първия си мач Меси ще се изправи срещу "боксовата круша" в групата, която обаче няма какво да губи (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички