ВИДЕО: Лео Меси се приближава до Катар, феновете луднаха


ВИДЕО: Лео Меси се приближава до Катар, феновете луднаха
Снимка: Getty Images

2598 0

Световното първенство в Катар чука на вратата, а адреналинът се повишава. Милионите фенове, които се очаква да "зелеят" градовете на Катар, постепенно пристигат в азиатската страна.

Едни от най-емоционалните и колоритни запалянковци са тези на Аржентина. Големи групи привърженици на "гаучосите" вече пеят своите песни в Близкия изток и тръпнат в очакване на старта на най-големия спортен форум.

Също толкова очаквано е и пристигането на суперзвездата на световния футбол Лео Меси. Още с пристигането си в Абу Даби, аржентинският голмайстор предизвика истински празник, граничещ с лудост не само за своите сънародници, но за всички останали, които мечтаят да срещнат на живо своя идол.

Меси бе посрещнат подобаващо в столицата на ОАЕ, където на Аржентина предстои да изиграе приятелски мач, който ще е генерална репетиция преди голямата битка. Срещата ще се състои в сряда (16.11) от 17:30 ч. българско време, а след нея "гаучосите" ще се насочат към Катар.

Ето какво каза самият Меси преди началото на Мондиала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички