Мондиал 2022 "лишава" ПСЖ от две звезди - едната е Лионел Меси


Мондиал 2022 "лишава" ПСЖ от две звезди - едната е Лионел Меси
Снимка: Getty Images

2976 0

Пари сен Жермен няма да разчита на световната легенда - Лионел Меси, при гостуването на Лориен, след като от клуба са решили да го опазят за Мондиал 2022! Същото важи и за Преснел Кимпембе, който от известно време не е на разположение, а двамата лекуват подобни контузии.

Голаджията страда от "възпаление на ахилесовата пета" и бива лекуван, докато французинът също има проблем в ахилесовата пета и продължава да се готви индивидуално. От "Парк де Пренс" обаче са категорични, че двамата ще се завърнат към общата група през следващата седмица. 

Кристоф Галтие и компания обаче страдат от още кадрови проблеми. Един от тях е при резервния страж Кейлор Навас който има болки в гърба, докато халфът Фабиан Руис има контузия на левия аддуктор след гостуването на Ювентус.

Трябва да се отчете и интензивният график на парижани през последните седмици, след като изиграха 10 срещи от началото на октомври досега.

Ето какъв рекорд на Меси счупи Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички